Vellykket Fredrikstadløp i strålende vårvær!

Hele 432 løpere fullførte en av de 4 distansene under årets Fredrikstadløp.
Halvmaraton samlet flest deltagere med 202, en økning med 23 fra fjoråret. På 5 km ble tallene 139 mot 131 i fjor, mens det var en liten nedgang på 3 km med 26 deltagere (ned fra 31). Barneløpet samlet 65 ivrige løpere, noe mindre enn fjorårets deltagelse på 86. Gratulerer til alle løpere!

Resultater
Deltakerliste Barneløpet 2011
3 km klassevis resultatliste, 3 km total resultatliste
5 km klassevis resultatliste, 5 km total resultatliste
Halvmaraton klassevis resultatliste, Halvmaraton total resultatliste,Halvmaraton klassevis resultatliste med mellomtider

Tidtagningen under årets løp er utført av ToppTid. Resultatene finner dere også på deres egen resultatside her.

Se artikkel og bildeserie i Fredriksstad Blad.

Kondis var til stede under årets arrangement, og de rakk både å løpe og å skrive en artikkel. Les artikkelen på kondis her.

Rebecca Marsell (jenter 13) fra Fredrikstad IF ble beste jente på 3 km med tiden12:28

Beste gutt på 3 km ble Simen Halle Haugen fra IL Runar. Simen løper i klasse 12 år og løp inn til 10:00.

Hanne Bolstad fra SK Vidar vant 5 km på 19:18.

Arne Mjelde Sæther fra Lillehammer IF på vei mot mål, her delvis gjemt bak følgesyklist Svein Jansen. Sæther vant herreklassen for 5 km på tiden 15:02

Kjerst Karoline Danielsen fra SK Vidar ble beste dame på halvmaraton under Fredrikstadløpet. Hun vant på tiden 1:19:19.

Øystein Sylta fra SK Vidar løper inn til 1:06:43, og vinner med det herreklassen i halvmaraton i Fredrikstadløpet med god margin.

Alle artikkelbilder : Hege Tokerud, Bilder i bildealbum : Rolf B. Gundersen

Arrangementskomiteen ønsker å takke alle frivillige for en flott innsats!