Fredrikstadmarka Rundt 14. oktober 2012

Surt og kaldt høstvær satte sitt preg på den 39. utgaven av Fredrikstadmarka rundt.

Det var vått og glatt i terrengpartiene ute i løypa, men like fullt imponerende sterke tider i mange av klassene.

Øyvind Stokset vant sin klasse i Blodslitet på lørdag, og var ikke snauere enn at han også ble totalvinner i dagens løp. 1.14.35 brukte Øyvind på den 20 km lange runden. Best blant damene var Anne Lie fra KPMG med tida 1.44:11. Til tross for værforholdene var deltagelsen bra. 191 løpere fullførte.

Anne Lie fra KMP, glad vinner av dameklassen på 1:44:11.

Totalt så fullførte 216 deltagere ett løp i årets Fredrikstadmarka Rundt. Fordelingen på distanser er som følger:

Resultatside ToppTid

Les omtale av løpet på Kondis.noFredriksstad Blad på nett.

Startfeltet for Fredrikstadmarka Rundt, mange konsentrerte løpere rett før startskuddet går.

Fredrikstad IFs Gunn-Tove Riis og Anne Lie løp sammen det meste av løypa, men mot slutten dro Anne fra og vant med 10 sekunder! Her er de, friske og opplagte, rett etter målgang.

Sverre Sandengen (Fredrikstad IF) er en gjenganger i Fredrikstadmarka Rundt. Her har han startet på sitt løp nr 29, som han fullførte i god stil på 2:10:21. 29 fullførte deler han med Egil Holme, som også er løypesjef for Fredrikstadmarka Rundt (og våre andre løp). Egil vant sin klasse, 55-59 år, på 1:31:04.

Startfeltet for 1 km.

Barneløpet har akkurat startet og 19 ivrige løpere legger i vei på 500 m i marka.

Jacob Sture er i mål og fornøyd med sitt løp.

2 av barneløpets yngste deltagere, Pernille Såheim (662) og Ola Aurbekk (661).

Arrangementskomiteen takker utøvere og alle frivillige for et flott løp!

Vi sees igjen til neste år, eller aller helst på Fredrikstad maraton som løpes om snaue 2 uker (lørag 27. oktober) og Fredrikstadløpet som åpner neste års sesong for oss, søndag 7. april 2013. Begge løpene er åpne for påmelding nå, klikk på logo for løpet for å gå til løpets hjemmeside og derfra til påmelding.