Fredrikstadmarka Rundt 9. oktober 2011

Nesten 200 fullførte det 38. Fredrikstadmarka Rundt.

Løpet starter i fint høstvær, men ble avsluttet i regn og vind. Løypa var litt bløt og tung, men holdt fint.

Vi hadde håp om å runde 200 fullførte deltagere i år, men får skylde på været for at vi ikke nådde målet. Uansett - 191 deltagere i mål er bra! Hyggelig var det også med mange heiarop fra tilskuere rundt i løypa. Det er ikke noe vi ser for mye av på denne type løp. Takk til dere som hjalp oss fram.

.

Dameklassen ble vunnet av Karianne Charlen Grefsrud, Østmarka Triathlon, på 1:23:27. Hun ble tett fulgt av Wendy Fjellstad, ÅS IL, på 1:28:13. Rønnhaug Schei Alsgaard, SK Vidar, ble nummer 3 på 1:31:01.

Vetle Åsland fra Ullensaker/Kisa IL vant herreklassen på 1:15:03. På 2. plass fulgte Jørgen Frost Bø, Oppegård IL, med 1:16:29 foran fjorårsvinner Tor Øyvind Ødegård fra Fredrikstad IF, som kom i mål på 1:16:56.

Nora Wold fra FIF vant i år som i fjor 1 km. I år ble tiden 3:17, 16 sekunder bedre enn i fjor. På annen plass fulgte Ingrid Nordal fra FIF på 3:41 foran Ellen Nordquist Sjøblom, Moss IL, på 3:50.

Stian Pedersen fra Skogstrand mot mål. Han ble beste gutt på 1 km med tiden 3:56. På plass nummer 2 kom Vegard Røed fra FIF med tiden 5:14.

Nordeas barneløp samlet i år 24 deltagere.