Fredrikstad maraton 25. oktober 2014

Ny deltagerrekord i årets maraton i Fredrikstad, 108 løpere fullførte! Vær snudde også til vår fordel og det ble sol og over 10 varmegrader mesteparten av løpet. Regnet så vi ikke noe til, kan det bli bedre!

Anette Hauge, stolt vinner av dameklassen med tiden 3:25:11 (Foto: Thorstein Haugen).

Herreklassen ble vunnet av Andreas Grøgaard med 2:42:05, kun 3 sekunder bak bestetiden i klassen (satt av Gjermund Sørstad fra SK Vidar i 2008).

Meget sterkt løpt også av Kim Olsen fra FIF, som med 3:05:48 ble nr 4 i herreklassen.

Komplette resultatlister med mange søkemuligheter finner du på ToppTids side for Fredrikstad Maraton: Topptid resultater for Fredrikstad maraton

Andreas Grøgaard, vinner av herreklassen på vei mot mål. (Foto: Rolf B. Gundersen)

Resultater:
Topptid, resultatside for løpet : Resultater.
Klassevis resultatliste
Total resultatliste
Startlister for løpet kan dere finne her: Startliste sortert på startnummer
108 løpere fullførte årets løp, mot 101 i fjor.

Les omtale av løpet på Kondis.no og på f-b.no.

Løpet er i gang. Tom Sognlien fra Fredrikstad IF (hvis trøye) er som vanlig i tet på de første metrene. (Foto: Tore Møller)

Fredrikstad maraton har også tidlig start for de som bruker litt lengre tid på de 42,2 kilometerene. Her fyrer løpsleder Ulf Reffsgård av startpistolen for de som startet kl. 10. (Foto : Terje Svensson)

Kim Olsen, Fredrikstad IF, fornøyd med dagens maraton som ga 4 plass i herreklassen med 3:05:48. (Foto: Rolf B. Gundersen)

Bildealbum fra løpet. Foto: Rolf B. Gundersen