Fredrikstad maraton 27. oktober 2012

88 løpere brukte lørdagen til å løpe maraton i Fredrikstad. Fredrikstadmarka var på sitt fineste under årets løp, sol, lite vind og tørt underlag er rett og slett knallbra løpevær!

Linn Karlsvik fra SK Rye ble beste dame med tiden 3:23:19, det er 1 plass opp fra i fjor og en tidsmessig forbedring på litt over 10 minutter.

Herreklassen ble vunnet av Henning Pedersen fra Eus / Moss Skiklubb. Han løp inn til seier på 2:49:21, over 10 minutter før neste løper.

FIF gratulerer!

Resultater:
Klassevis resultatliste
Total resultatliste
Total resultatliste med mellomtider

Les omtale av løpet på Kondis.no og Fredriksstad Blad.

Ingen Fredrikstad maraton uten Øystein Ackenhausen! Her i godt driv langs 2. dam i sitt 11. Fredrikstad maraton!

Roy Freddy Andersen fulgte opp det gode løpet fra Oslo maraton og ble beste herreløper fra FIF med tiden 3:16:32. Det holdt til en 11. plass totalt.

Trekløveret fra FIF. Trond Nilsen har gitt alt i innspurten og blir tatt hånd Tom Sognlien og Sjur Tømte.

Ingen maraton uten drikkestasjon. Takk til alle for god service og oppmuntrende tilrop på en tung 3. runde!

Fredrikstadmarka viste seg virkelig fram fra sin beste sine denne lørdagen.

Bildealbum

Foto i bildealbum: Tanja Lybæk, Thorstein Haugen, Hege Tokerud og Ulf Reffsgård.

Arrangementskomiteen takker alle løpere og frivillige for en flott innsats og en fin dag! Velkommen tilbake om ett år, eller kanskje allerede i april til Fredrikstad-Løpet. Påmeldingen til dette løpet er allerede åpen. Vel møtt!